Archief

Boekpresentatie

Uitnodiging boekpresentatie

Tiggeljong het verhaal van Yp, de steenfabrieksarbeider

Het boek wordt als eerste gepresenteerd op 6 maart a.s. in Dorpshuis Zijlvesterhoek in Onderdendam en daarna ook nabij de locaties van de andere (voormalige) steenfabrieken in Drenthe, Overijssel en Gelderland (zie het programma hieronder). 

Aanmelden voor een van de bijeenkomsten:

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal kopjes koffie zouden wij het waarderen als u zich van tevoren aanmeldt voor de gewenste datum/locatie. Stuur een korte mail met uw naam, aantal personen en de gewenste datum/locatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Heeft u het boek bij voorintekening besteld, dan kunt u het na afloop van de presentatie op de locatie in uw eigen regio afhalen (contante betaling of factuur). Als u niet bij een van de presentaties aanwezig kunt zijn, kunt u na die datum uw bestelling ophalen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-16.00 uur, bij NoordPRoof, Industrieweg 14, 9781 AC Bedum. Of wij sturen u het boek per post toe (afhankelijk van wat u heeft aangegeven bij uw bestelling). De bestellingen zullen worden verzonden op 9 maart (regio Groningen), 16 maart (regio Drenthe), 21 maart (regio Overijssel) en 30 maart (regio Gelderland).